Golf i Belek

Du som vill spela golf i Belek kan förvänta dig en hög kvalitet. De fantastiska golfbanorna ligger som på ett pärlband och slingrar sig fram genom den lummiga pinjeskogen.

Golf i Belek kan mäta sig med de allra bästa ställena i Europa. Här finns otaliga golfbanor som alla ligger i den lummiga pinjeskog mellan Medelhavets strand i söder och Taurusbergen i norr. När man talar om golfresor till Belek finns det många olika varianter. Vissa golfare föredrar resortbanor som Sueno Golf, Cullinan Links eller Gloria Golf. Andra golfar spelar hellre mästerskapsbanor som Montgomerie Golf, Cornelia Golf eller Carya Golf. Gemensamt för alla anläggningar är att de håller en väldigt hög kvalitet både på golfbanan och all service kring golfen.

Det finns även många bra hotell i Belek. De allra flesta är överdådiga femstjärniga hotell med fantastisk service och underbar mat. I Belek är det vanligt att man har all-inclusive inkluderat i resans pris. Det är smidigt och bekvämt att det mesta ingår. På hotellen i Belek finns ofta ett stort antal aktiviteter för hela familjen, så att alla trivs. Hotellen ligger utmed stranden så här finns alla möjligheter att kombinera golfresan med en sol- och badsemester.

Golfvärdar i Belek

På våra resmål i Belek kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Välj själv om du bara vill ta det lugnt och fokusera på din egen golf eller om du vill följa med på utflykter och middagsarrangemang. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Belek.

Våra golfresmål i Belek

Turkiet, Belek

Lykia Links

Linksgolf på de brittiska öarna är både kul och spännande, men vädret kan verkligen vara en osäker faktor. Följ med oss till Lykia istället och spela modern linksgolf i varmt och behagligt medelhavsklimat.