Golfresor Turkiet

Golfresor till Turkiet har i många år präglats av extremt välskötta golfbanor, bra hotell med fantastisk all-inclusive. De flesta och de bästa golfbanorna ligger i Belek, där storheter som Montgomerie, Faldo och Dye har designat flera mästerskapsbanor.

Golfresor till Turkiet är i stort sett samma sak som golf i Belek. I Europa finns ingen motsvarighet till denna lilla golfoas som ligger strax öster om Antalya. Området erbjuder högklassiga golfbanor ritade av några av världens bästa golfbanedesigners. Så gott som alla golfbanor i Belek kan beskrivas som parkbanor och slingrar sig fram i tallskogen precis vid Medelhavet.

Golfbanorna, i kombination med de läckra 5-stjärniga All Inclusive-hotellen, har gjort Golf i Belek till ett favoritresmål för svenska golfare. Bara högkvalitativa hotell hjälper Turkiet till att göra det perfekta golfresmålet för de som söker förstklassig service under hela golfresan.

Golf och kultur i Belek

Det milda vädret i Belek och de många soliga timmarna gör golf i Turkiet möjligt nästan året runt. På vintern är temperaturen lik den svenska våren, där du kan spela golf i kortärmat. På våren stiger temperaturen i Belek och gör golfresan till Turkiet ännu mer behaglig.

Om du vill uppleva något annat än golf kan du göra ett besök i Belek City. Här hittar du mysiga caféer och ett lugnt tempo. Om du vill ha lite mer fart och sevärdheter kan även ett besök i Antalya rekommenderas. Antalya är Turkiets femte största stad och erbjuder bland annat Turkiets största museum – Antalyamuseet.

Om du vill ha en golfresa där kvalitet spelar en viktig roll, är Turkiet definitivt ett bra val. Du kommer också att kunna njuta av servicen från vår golfvärd när du reser till Turkiet.

Turkiet

Belek

Belek ligger omkring en halvtimmes färd från Antalya och är den optimala destinationen för dig som önskar fridfull harmoni och hög kvalitet på din semester. Belek är ett riktigt golfparadis med inte mindre än 14 golfbanor i världsklass.