Playitas

Playitas

sportig oas vid havet

Spela hur mycket golf du vill i solen och värmen! Playitas är främst känt som en utmärkt anläggning för den som gillar att träna olika sporter men är också väldigt populärt bland barnfamiljer.

Playitas Resort ligger precis vid havet som de flesta andra hotell på Fuerteventura, men det är två saker som gör att det ändå inte liknar något annat. Det första är platsen. Det normala är att hotellen ligger på rad längst stranden. Playitas ligger i stället helt avskilt i en egen dal – med en egen badvik. Det andra är satsningen på sport. Här finns allt från pingis till simning i OS-bassäng och givetvis även en golfbana. Playitas är som en grön oas i den annars mycket vackra och karga naturen. Vill du ha en aktiv semester med mycket golf, sol från blå himmel, salta bad och möjlighet att prova på andra sporter, ja då är Playitas resmålet för dig.

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Banor i närmorådet3 st.
Avstånd golf0-600 meter.
Avstånd flygplatsFuerteventura Airport, 35 km.
Närmaste stadGran Tarajal, 5 km.

Vad ingår i resan?

7 nätter i lägenhet
självhushåll
obegränsad greenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer

Måltider
Frukostpension 749:-
Halvpension 1498:- (frukost och middag exlusive dryck)

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon20℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem hål som ligger på hotellområdet och ger en ”golfig” känsla till hela anläggningen. Resterande hål ligger verkligen naturskönt på andra sidan vägen från hotellet. Hålen känns väldigt naturliga då arkitekten har tagit vara på markens skiftningar och fairways böljar vackert fram och tillbaka. Greenerna har man lagt lite extra kraft på för att kunna få så intressanta flaggplaceringar som möjligt. Banan är omväxlande och rolig att spela med strategiskt placerade hinder, vilket gör den utmanande för kanske främst de som inte är så erfarna golfare.

Playitas har par 67 och både hålens längd och greenernas snabbhet är mer anpassade till nybörjare eller medelgolfare. Den är 4469 och 4089 meter från gul respektive röd tee vilket gör den till en relativt kort golfbana med hela åtta stycken par 3-hål. Vi har givetvis heldagsgreenfee och det är sannerligen skönt att slippa femtimmarsronder och utan problem hinna spela 36 hål. Eller varför inte spela lite tennis, delta i ett gruppträningspass, cykla, träna på det stora gymmet eller ta en runda minigolf? Eller sätta sig på uteserveringen vid poolen med en glass och bara njuta. De flesta av våra gäster söker en helhetsupplevelse där man kanske kombinerar golf med andra aktiviteter eller bad och den får ni på Playitas.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Lätt kuperad parkbana
Banfakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign John Chilver Stainer

Playitas Aparthotel

Playitas Aparthotel är den sportintresserades favorit med fräscha och praktiska lägenheter. Här finns ett stort poolområde, en vattenrutschkana och stranden ligger på behagligt avstånd från boendet. Boendet består av ljusa, fina enrumslägenheter. Det finns ett mindre kök för enklare matlagning och samtliga lägenheter har balkong eller markterrass. Playitas hotellområdet är stort och uppdelat i tre olika delar med den stora OS-poolen i centrum. Lägenheterna och hotellet ligger på var sin sida om den vackra lavastranden. Det finns flera pooler och det som är gemensamt är att alla är uppvärmda och här råder en lugn stämning. Drivingrangen ligger ett stenkast från lägenhetshotellet och en kort promenad från klubbhuset och första tee. Överlag ligger alla de olika sportfaciliteterna i på denna multisportanläggning på behagligt gångavstånd. Playitas ligger nära Grand Tarajal – Fuerteventuras näst största stad – och på gångavstånd ligger även Playitas fiskeby med sina trevliga restauranger.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägePå Playitas Resort, intill stranden och havet.
Lägenheter100 st. Luftkonditionering, fullt utrustat kök, tv.
FaciliteterUtomhuspool, spa, gym, mängder med olika sportaktiviteter, tvättstuga, restaurang och bar.
WifiTrådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Aktiviteter på Playitas

På Playitas finns aktiviteter som passar alla intressen och nivåer. Varje vecka erbjuds ett fullspäckat träningsprogram som ingår i resans pris och du kan även hyra utrustning till alla möjliga sporter. Observera att vissa av aktiviteterna utövas på egen hand och vissa i organiserad grupp. Klicka på knappen och läs mer om aktiviteterna på Playitas och för att se vad som ingår och vad som är mot avgift.

Aktiviteter på Playitas

 

Golf at Playitas Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.