Sommarkampanj till Playitas

Sommarkampanj till Playitas

kanonpris och obegränsad greenfee!

Vi är mycket glada att kunna erbjuda sommarresor under 2019 till härliga Playitas på Fuerteventura. Dessutom till ett mycket konkurrenskraftigt pris och med helt obegränsad greenfee i priset. Spela hur mycket golf du vill i solen och värmen! Playitas är främst känt som en utmärkt anläggning för den som gillar att träna olika sporter men är också väldigt populärt bland barnfamiljer.

Playitas Resort ligger precis vid havet som de flesta andra hotell på Fuerteventura, men det är två saker som gör att det ändå inte liknar något annat. Det första är platsen. Det normala är att hotellen ligger på rad längst stranden. Playitas ligger i stället helt avskilt i en egen dal – med en egen badvik. Det andra är satsningen på sport. Här finns allt från pingis till simning i OS-bassäng och givetvis även en golfbana. Playitas är som en grön oas i den annars mycket vackra och karga naturen. Vill du ha en aktiv semester med mycket golf, sol från blå himmel, salta bad och möjlighet att prova på andra sporter, ja då är Playitas resmålet för dig.

 

Om sommarkampanjen

Vi tror att det attraktiva priset och obegränsad greenfee kommer att locka fler olika typer av golfande gäster.

  • Nybörjare som vill kombinera golfen med en härlig badsemester.
  • Barnfamiljen där några är mer intresserade av golfen än andra.
  • Den träningsvillige som gärna nyttjar alla Playitas faciliteter men även vill ta ett par golfrundor under veckan.
  • Den golftokige som gärna spelar 36 hål per dag under hela veckan.

Det finns nog fler kategorier av golfare som kan lockas av värmen på Fuerteventura i kombination med obegränsad greenfee. Vi tror att oberoende av syfte med resan så är Playitas en av de bästa träningsanläggningarna och ligger så där härligt nära stranden så det blir svårt att vara missnöjd. Golfbanan håller hög klass men är mer anpassad till de som är lite nyare inom golfen än de som är singelhandicappare.

Välkommen till sommarens specialresa!

Fakta

GolfvärdNej
Golf AcademyNej
Banor i närmorådet3 st.
Avstånd golf0-600 meter.
Avstånd flygplatsFuerteventura Airport, 35 km.
Närmaste stadGran Tarajal, 5 km.

Vad ingår i resan?

7 nätter i dubbelrum
frukostpension
6 heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer

Golfbag på flyget
Transport av golfbag ingår inte i resans pris. Denna bokar du in som specialbagage på flyget när du erhållit faktura och bokningsnummer via epost från Golf Plaisir. Boka transport av golfbag

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon25℃

Playitas Golf

Playitas Golf har fem hål som ligger på hotellområdet och ger en “golfig” känsla till hela anläggningen. Resterande hål ligger verkligen naturskönt på andra sidan vägen från hotellet. Hålen känns väldigt naturliga då arkitekten har tagit vara på markens skiftningar och fairways böljar vackert fram och tillbaka. Greenerna har man lagt lite extra kraft på för att kunna få så intressanta flaggplaceringar som möjligt. Banan är omväxlande och rolig att spela med strategiskt placerade hinder, vilket gör den utmanande för alla nivåer av golfare. Vi har givetvis heldagsgreenfee och det är sannerligen skönt att slippa femtimmarsronder och utan problem hinna spela 36 hål. Eller varför inte spela lite tennis, delta i ett gruppträningspass, cykla, träna på det stora gymmet eller ta en runda minigolf. Eller sätta sig på uteserveringen vid poolen med en glass och bara njuta. De flesta av våra gäster söker en helhetsupplevelse och den får ni på Playitas.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Lätt kuperad parkbana
Banfakta Par 67, 4833 4469 4089
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Bandesign John Chilver Stainer

Playitas Hotel

Anläggningen är bara några år gammal, vilket gör att hotellet är fräscht och modernt. Området är stort och uppdelat i tre olika delar med den stora OS-poolen i centrum. Hotellet ligger i anslutning till klubbhuset, i bergssluttningen ner mot havet. Från restaurangen har man utsikt över stora delar av anläggningen och den vackra lavasandstranden. Hotellpoolen är som alla pooler uppvärmd och här råder en lugn stämning. Playitas ligger nära Grand Tarajal – Fuerteventuras näst största stad – och på gångavstånd finns Playitas fiskeby med flera trevliga restauranger.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeVid golfbanan
Rum223 st. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork mm.
FaciliteterMultisportanläggning, uppvärmd utomhuspool, gym, spa, restauranger, barer mm.
WifiPå hotellet finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Golf at Playitas Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.