Jandia

Jandia

Strandnära på Fuerteventura

Jandia har sedan länge varit ett paradis för surfare och soldyrkare. Fler och fler golfare hittar nu hit för att njuta av sol, bad, högklassigt boende och öns mest spännande bana.

Fuerteventura har gott om stränder, men inga är så fina som de i Jandia längst ner på den södra spetsen av ön. De milslånga stränderna och den avslappnande atmosfären har länge attraherat turister med fokus på sol och bad. När Jandia Golf nu genomgått en total ansiktslyftning kommer de garanterat att få sällskap av soltörstande golfare. En golfsemester i Jandia präglas av avkoppling med trevliga rundor på den vackra banan och härliga eftermiddagar på stranden eller vid poolen. Kanske en promenad längs vattenbrynet där man kan avnjuta mosaiken från alla vind- och kitesurfares färgglada segel.

Ett trevligt avbrott är ett besök till Morro Jable, den charmiga fiskebyn längst i söder där stränderna slutar. Det lilla fiskeläget har vuxit till en mindre stad men är fortfarande genuint kanarisk och en skön kontrast till de moderna hotellkomplexen. Njut av lokala läckerheter på någon av fisk- och skaldjursrestaurangerna eller ta en kaffe i solnedgången på något av kaféerna längs den lilla strandpromenaden.

Fakta

GolfvärdJa
Golf AcademyNej
Banor i närområdet3
Avstånd golf1 km
Avstånd flygplatsFuerteventura Airport 78 km.
Närmaste tätortMorro Jable, 8 km.
ArrangemangTävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 19.995:-

14 nätter i dubbelrum
All-Inclusive
10 heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
transfer hotell - golfbana t/r
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon17℃

Jandia Golf

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Kuperad parkbana
Banfakta Par 72, 5888 5370 4982 4514
HCP-gräns 54
Drivingrange Utslag från matta
Bandesign Ron Kirby
Transport Transport till och från golfbana går på fasta tider enligt schema som meddelas på plats. Önskar man åka andra tider för att tex utnyttja heldagsgreenfee sker denna transport på egen bekostnad.

SBH Maxorata Resort

Hotellet har ett perfekt läge för oss golfare, det ligger strax nedanför golfbanan. Dock är det en väldigt stor del av hotellets gäster som inte är här för golfens skull – det är istället de kritvita stränderna och havet som lockar i första hand. Det enda som avgränsar hotellet från den härliga stranden är ett litet naturområde. Man skulle kunna säga att som boende på Maxorata Resort så har man första parkett men ändå 300 meter till stranden. Hotellet öppnade redan 1997 men 2018 gjordes en totalrenovering, så hotellet känns fortfarande nytt och fräscht. Det är ett högklassigt 4-stjärnigt hotell med utmärkt läge mellan havet och golfbanan. Hotellet har fyra pooler varav en är uppvärmd och det finns även en hel del andra sportaktiviteter för den som vill röra sig ytterligare efter golfen. Här erbjuds ett stort gym och man kan även spela tennis, pingis, biljard eller varför inte lite volleyboll? Rummen går i ljusa klara färger och är både fräscha och praktiska men de ganska små i storleken. Alla rum har en möblerad balkong eller terrass där man kan sitta om man inte vill gå ner till någon av poolerna eller havet.

När man bor på ett all inclusive-hotell så är maten väsentlig i och med att man med stor sannolikhet kommer att äta åtminstone merparten av alla måltider på hotellet. Hotellets hjärta är därför den omtyckta bufférestaurangen där man har olika teman under veckan. Det finns en mängd kockar som steker den kött- eller fiskbit som du valt ut exakt så som du vill ha den. Bufférestaurangen kompletteras med ytterligare två utmärkta matställen, en tapasrestaurang och en asiatisk restaurang. Är man i Spanien så känns det naturligt att man ska kunna få äta sig mätt på nationalrätten tapas. Man ska inte missa den asiatiska restaurangen där man kan välja bland rätter från det asiatiska köket. Restaurangen är mysig och det är fascinerande att se hur de gör sushin av idel färska råvaror. Vill man äta buffén krävs det inte att man gör en reservation i förväg som man måste göra på dessa två restauranger. Om någon tror att man av någon anledning inte skulle bli mätt så har man även en snack bar som serverar enklare rätter när restaurangerna inte håller öppet. Som många all inclusive-hotell finns ett underhållningsteam som bjuder på dagsaktiviteter såväl som en kvällsshow.

Fakta

Standardstarstarstarstar
Läge300 meter till stranden och 1,3 km till Jandia Golf. Hotell – stranden 300 meter
Rum601 st. Alla rum med AC, hårtork och balkong eller terrass
Faciliteter4 pooler varav en uppvärmd. Gym, tennis, tre restauranger och barer.
Wifi/safetyboxMot extra kostnad
ÖvrigtDetta ingår i all inclusive

Jandia Golf Course

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.