Long Stay på La Sella

La Sella

Long Stay nära Dénia!

Hjälten och tillika Ryder Cup-kaptenen José-María Olazabal gjorde inte bara mirakel med det europeiska laget i Chicago under den klassiska bataljen 2012. Han har också skapat ett antal riktigt fina golfbanor. En av dessa är 27-hålsanläggningen La Sella Golf Course norr om Alicante.

Vid foten av berget Montgó mitt i mellan Alicante och Valencia ligger La Sella. Golfbanan slingrar sig fram i den vackra nationalparken Montgó. La Sella är en komplett golfanläggning, 27 hål designade av José-María Olazabal, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet och de härliga lägenheterna. Golfbanan öppnade 1992 och man har succesivt renoverat varje 9-hålsslinga. Denna totalrenovering av greenområden och bunkrar avslutades efter sommaren 2021. Den som nu besöker La Sella kommer att mötas av en delvis ny och uppdaterad golfbana där även vissa hål har fått en helt ny sträckning. Vill du ta en paus från golfen har du nära till två städer. Denia, den lite större staden, med shopping och riktigt bra restauranger. Du kan också besöka gemytliga Javea med sina fina stränder för sköna stunder både på dagen och på kvällen.

 

 

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Banor i närområde 10
Avstånd till flygplats Alicante Airport, 100 km
Avstånd golfbana 0
Närmaste stad Dénia, 7 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

28 nätter i lägenhetssvit
självhushåll
16 heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon26.6℃

La Sella Golf

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-gräns 54
Bandesign José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

En vistelse på La Sella Golf Resort & Spa gör att även den mest kräsna golfaren trivs som fisken i vattnet. Våra Long Stay-gäster bor på The Residences La Sella som ligger på andra sidan gatan från det 5-stjärniga Marriotthotellet, på väg mot första tee. Lägenheterna är även de 5-stjärniga då de går i samma inredningsstil som hotellet. Det är ljust och fräscht och väldigt påkostat. Varje lägenhet är på 75 kvm och består av ett sovrum och ett allrum med ett välutrustat kök med både disk- och tvättmaskin. Dessutom finns det gratis wifi, värdeskåp, satellit-TV, terrass med utsikt och rumsservice. Det är ingen direkt golfutsikt även om lägenheterna bara ligger några 100 meter från klubbhuset. Balkong eller terrassen vetter mot den gemensamma trädgården med pool. Poolen är inte uppvärmd med den är behaglig att titta på och terrassen eller balkongen är väl skyddade på denna innegård.

I anslutning till La Sella Residences lägenheter så är det hotellets tre restauranger och den på golfklubben som man kan välja mellan. Området runt Denia har utnämningen City of Gastronomy av UNESCO och här finns fler Guide Michelin-restauranger än storstaden Valencia. De kan stoltsera med både 2- och 3-stjärniga restauranger men även ett gäng 1-stjärniga. I området runt Denia behöver man definitivt inte gå på en Guide Michelin-restaurang för att få god mat. Från lägenheterna är det mindre än 10 minuters taxiresa till Denias gågata som kantas av mängder med restauranger. Denia är ett trevligt ställe att äta i och det finns gott om restauranger där finsmakarna kommer att trivas.

När man bor på The Residences La Sella så är man nästan i nationalparken Montgó, bara 10 minuter från stränderna i Denia och Javea och ett stenkast från första tee på La Sella Golf.

Fakta

Läge Strax intill La Sella Golf
Sviter ca 50. Alla sviter med sovrum, vardagsrum och köksdel. Dessutom AC, safe och terrass.
Faciliteter Utomhuspool, rumservice, parkering, biluthyrning, gym och ett spa.
Wifi Trådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

La Sella Golf Movie

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.