?>

Praia D'El Rey

Praia D' El Rey

Long Stay med utsikt över Atlanten!

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är drygt 10 år sedan och nu har den uppgradering som vi väntat på kommit, med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.

 

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, strax norr om Lissabon, är det perfekta valet för dig som vill åka på en Long Stay-resa. Du som önskar en aktiv semester vid sidan om golfen, bör ha en hyrbil på plats. Den gör att du får möjlighet du njuta av alla kulturupplevelser som finns i närheten av Praia D’El Rey. Utforska i så fall gärna Óbidos, en väldigt mysig, medeltida by. Av många ansedd som den vackraste historiska byn i hela Portugal. Eller varför inte äta en middag på någon av fiskrestaurangerna i Peniche, den trevliga lilla fiskebyn? Om du hellre tar det lugnt under din vistelse kan du istället strosa på resorten, du kanske avnjuter en strandpromenad eller kopplar av på terassen till din lägenhet med en god bok. Som Long Stay-resenär ingår även två besök på hotellets spa. Varva ner och njut av lugnet på exklusiva Praia D’El Rey!

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Banor i närområdet 4
Avstånd flygplats Lisbon Airport, 90 km
Avstånd golfbana 900 m
Närmaste stad Peniche, 20 km
Arrangemang Tävlingar, utflykter mm.

Vad ingår i resan?

28 nätter i lägenhet
självhushåll
8 heldagsgreenfee på Praia D'El Rey
8 heldagsgreenfee på West Cliffs
förbokade starttider efter lunch
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
service av vår golfvärd

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon17.2℃

Praia D'El Rey Golf Club

”Det här landskapet är sådant som vi banarkitekter alltid försöker skapa. På Praia D’El Rey finns allting naturligt”. Så uttalar sig den kände arkitekten Cabell B. Robinson om Praia D’El Rey. Banan rankas stadigt som en av de bästa på Europas fastland och sträcker ut sig vid Atlantkustens otroligt vackra vyer. Framför allt hål 12-15 ger en golfupplevelse som ingen kan glömma, och den måste upplevas för att förstås. Variationen på golfbanan är ypperlig. Det växlar mellan lätt böljande parkbana till klassisk seaside med vackra sanddyner som ett naturligt inslag i landskapet. Praia D’El Rey erbjuder en golfbana av mästerskapskaraktär och passar golfare av alla kalibrer.

Fakta

Bankaraktär Park/seasidebana
Banfakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Banor i närområdet 4
Hcp-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Bandesign Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs ligger en kort transfer från Praia D’El Rey Golf Resort och erbjuder en golfupplevelse utöver det vanliga. Naturen runt banan är storslagen och från nästan varje hål har man en fantastisk utsikt över Atlanten. Banan slingrar fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd och framförallt vid hål 10-12 är närheten till vågorna som konstant rullar in från havet som mest påtagliga. West Cliffs öppnade för spel i juni 2017 och är ytterligare en anledning för att åka till just Praia D’El Rey, och för att åtvervända hit igen för de som redan varit här. Det är en av Europas mest spektakulära golfanläggningar och har redan klättrat upp högt i rankingen över toppbanor i Europa. Lite tuffare och mer utmanade än Praia D’El Reys bana men en oförglömlig golfupplevelse för alla golfare.

Fakta

Bankaraktär Park-/seasidebana
Banfakta Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Drivingrange Utslag från matta och gräs
Banor i närområdet 4
HCP-gräns 28 för herrar, 36 för damer
Bandesign Dye Design Group

The Village

The Village är ett passande namn då man får en genuin portugisisk by-känsla, som dessutom ligger granne med den mäktiga Atlanten. De högklassiga lägenheterna ligger utbredda inom vackra trädgårdar med små gångvägar som skapar den unika känslan med kullerstenarna och den blå-vita kakelmosaiken på väggarna. Lägenheterna är stora och rymliga med hög takhöjd. Alla lägenheter har två separata sovrum, ett vardagsrum, ett kök och två badrum – här finns gott om utrymme även för en längre vistelse. Lägg därtill en större terrass med utemöbler för skön avkoppling. Det är fräscht och modernt och fullt utrustat.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Vid golfbanan, närhet till stranden
Lägenheter 122 st. Vardagsrum/allrum med fullt utrustat kök, 2 alt. 3 separata sovrum, badrum. Alla lägenheter har diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Faciliteter Utomhuspool, minimarket, privat parkering.
Wifi I lägenheterna finns det trådlös uppkoppling till internet utan extra kostnad.

Avsnitt 8

– Golf norr om Lissabon

I det här avsnittet av Golfresepodden har Anders och Johan besök av sin chef Peter Browall. Anders gillar Praia och West Cliffs, men är som vanligt minst lika intresserad av Obidos slott och ringmur eller fiskrestaurangerna i Peniche. Johan försöker vrida och vända på statistik och ranking från Golf Plaisirs senaste studieresa till området. Peter visar sig kunna minst lika mycket om surfing som golf, om det är mycket eller lite låter vi lyssnarna avgöra…

Praia D'El Rey Golf Resort

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.