Golf i Dubai

Golf i Dubai blir ofta beskrivet som golf i världsklass. Det är ingen slump, här är golfbanorna extremt välskötta och dessa i kombination med fantastiska hotell gör att golfresan blir perfekt!

Tidigare var och förblev golfresan till Dubai en dröm för många golfare. Med de många direktflyg som nu går varje dag från skandinavien till Dubai blir det istället smidigt och bekvämt att åka på golfresor till Dubai. På Golf Plaisirs golfresor flyger du till Dubai men spelar golfen i de angränsande emiraten Abu Dhabi och Ras al-Khaimah. Här får du spela mästerskapsbanor som Abu Dhabi Golf Club, Saadiyat Golf och har även möjlighet att besöka Yas Links Golf. Längre söderut ligger oasstaden Al Ain med sin läckra anläggning Al Ain Golf.

Hotellen kring Dubai håller precis samma höga standard som golfen gör. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Ofta finns flera bra restauranger på hotellen, så valmöjligheterna för kvällens middag är oändliga.

I Dubai finns det massor att göra förutom att spela golf. Här finns gastronomi i världsklass, museer, konst, shopping, nöjesparker, stränder och mycket mer. Golf i Dubai är inte bara golf utan en helhetsupplevelse. Här finns någonting för alla smaker.

Många skandinaver har verkligen tagit Al Hamra Golf i Ras Al Khaimah till sitt hjärta. Al Hamra ligger bara en timme norr om Dubai. Här spelar man golf på Al Hamra på morgonen och sedan ligger man på hotellets stand på eftermiddagen. Kombinera golf, hav och värme i det nya golflandet Förenade Arabemiraten.

Golfvärdar och Golf Academy på våra golfdestinationer kring Dubai

På våra destinationer kring Dubai kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Vi erbjuder även Golf Academy på ett flertal av destinationerna. Välj själv om du bara vill ta det lungt och fokusera på din egen golf eller ladda för nästa års säsong med träning på plats. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Dubai med omnejd.

Våra golfresmål kring Dubai

Fr. 13.995 KR

Förenade Arabemiraten, Dubai

Al Hamra

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!