Punta Cana

Punta Cana är en enastående golfdestination i Karibien som erbjuder en perfekt kombination av vackra stränder, turkosblått vatten och spektakulära golfbanor. Här kan du uppleva golf i en helt ny dimension, omgiven av en naturlig skönhet som gör dig mållös.

Vakna upp till soluppgången, då de första strålarna av solen målar himlen i mjuka pastellfärger. Det är morgon och dags att ge sig ut på golfbanan i Punta Cana. Här finner du välskötta fairways och perfekt klippta greener som erbjuder spännande utmaningar för både nybörjare och erfarna spelare. Oavsett nivå finns det en golfbana i Punta Cana som passar alla och garanterar en minnesvärd golfupplevelse.

Punta Cana har ett imponerande utbud av golfbanor, designade av några av världens mest kända golfarkitekter, såsom Jack Nicklaus, Tom Fazio och Pete Dye. Du kommer att mötas av utmanande bunkrar, strategiskt placerade vattenhinder och panoramautsikt över det Karibiska havet längs vidsträckta fairways. Allt är integrerat med den tropiska skönheten i Punta Cana.

Golfbanorna i Punta Cana erbjuder enastående naturupplevelser. Palmer, tropiska blommor och en förtrollande djungel skapar en fantastisk kuliss för ditt spel. När du står på första tee, med en mild bris som smeker ditt ansikte och solens varma strålar som kysser dina kinder, infinner sig en oslagbar känsla av ro och harmoni med naturen.

Golf i Punta Cana är en livsstil. Efter en dag på banan kan du unna dig avkoppling på exklusiva strandklubbar eller njuta av en avslappnande massage på ett lyxigt spa. Utforska det karibiska köket och upplev delikatesser som färska skaldjur och tropiska frukter. Ta en båttur till de omgivande öarna och upptäck den fantastiska undervattensvärlden.

Packa dina golfklubbor och ge dig ut på äventyr i Punta Canas golfparadis. Låt dig inspireras av den vackra omgivningen, spela med passion och njut av varje ögonblick på banan. Upptäck den magiska kombinationen av golf och paradis och skapa minnen som kommer du alltid kommer bära med dig.

Dominikanska Republiken, Punta Cana

Bavaro Golf

De milslånga kritvita sandstränder är verkligen fantastiska och golfbanorna ligger på rad som ett pärlband i turistparadiset Punta Cana. Det är en av de absolut populäraste badorterna i Karibien och har mycket av det som man förknippar med en drömsemester till Karibiens övärld. Här finns palmerna, värmen, stränderna, paraplydrinkarna, lyxhotellen och givetvis golfbanorna.