Golf på Dominikanska Republiken

Dominikanska Republiken är känd för att vara en av Karibiens bästa golfdestinationer. Golfbanor i kombination med fantastiska hotell, massor av solskenstimmar och kritvita stränder gör ön drömdestinationen i Karibien när det gäller golf.

Dominikanska republiken är känt för sina fantastiska stränder, solsken och turkosa vatten. Men förutom sitt tropiska paradis erbjuder landet också en rad spektakulära golfbanor som har gjort det till en populär destination för golfälskare från hela världen.

Det finns mer än 20 golfbanor i landet och de flesta är koncentrerade kring de populäraste semestermålen. Områden som Punta Cana, Casa de Campo, huvudstaden Santo Domingo och Puerto Plata erbjuder golfbanor i absolut världsklass.

Punta Cana, vid den vackra östkusten av Dominikanska republiken, är en populär destination för golfälskare över hela världen. Omgiven av palmkantade stränder och ett tropiskt landskap erbjuder Punta Cana ett antal fantastiska golfbanor som lockar både amatörer och professionella spelare.
Golfbanorna i Punta Cana är ofta resortbanor som ligger nära alla de tjusiga hotellen vid havet, men de håller ändå genomgående en mycket hög standard.

Lite längre västerut ligger Casa de Campo, där hittar du några av Karibiens allra bästa golfbanor. Den berömda golfbanan Teeth of the Dog ligger just här och är enligt många en av världens bästa golfbanor. Dessutom är Dye Fore Course på Casa de Campo också en fantastisk golfbana.