Golf i Cape Kaliakra

Att spela golf i Cape Kaliakra längs kusten av Svarta Havet i Bulgarien är en spännande och otroligt vacker upplevelse. Genom stora investeringar i golfbanor kring området strax norr om staden Varna har man här skapat vad man kallar Bulgariens "Signature Golf Coast".

Våra golfresor till Cape Kaliakra i Bulgarien är väldigt populära och ger möjlighet att spela golf på tre olika fantastiska golfbanor i fantastisk golfmiljö. Thracian Cliffs Golf som räknas som en av Europas vackraste golfbanor är en spektakulär och unik golfbana. Den är omgiven av den dramatiska klippiga kusten vid Svarta havet. BlackSeaRama Golf som är ett mästerverk skapat av den sydafrikanska golflegenden Gary Player och blev 2009 utsedd till ”Bästa nya golfbana i världen” (Golf Digest). Granne med BlackSeaRama Golf ligger Lighthouse Golf Club. Golfbanan ligger i ett vackert naturområde med fem sjöar, som var och en har integrerats i bandesignen på bästa sätt. På Golf Plaisirs golfresor till Cape Kaliakra bor man på Thracian Cliffs och spelar golf på alla tre golfbanor.

En golfresa till Cape Kaliakra i Bulgarien erbjuder tre fantastiska golfbanor i en fantastisk miljö och med oslagbar havsutsikt. Alla golfbanor håller en mycket hög klass och  du kommer garanterat att få en golfsemester du inte glömmer.

Golfvärdar från Golf Plaisir

På våra destinationer i Cape Kaliakra kan du alltid njuta av Golf Plaisirs service med golfvärdar. Vi finns på plats för att hjälpa till med allt det praktiska så att du kan fokusera på att spela golf och njuta. Vi gör allt vi kan för att du ska få en oförglömlig golfresa till Cape Kaliakra.

Våra golfresmål till Cape Kaliakra

Bulgarien, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Längs Svarta havskusten i norra Bulgarien finner vi den natursköna kustremsan ”Cape Kaliakra”. Här erbjuder vi det allra bästa i golfväg – Thracian Cliffs, en toppmodern och lyxig golfresort av allra högsta klass. Cape Kaliakra har blivit Bulgariens alldeles egna golfkust som med sina tre designerbanor fått det förpliktigande namnet ”The Signature Golf Coast”.