Våra vinterfavoriter

Runt jul och nyår så vill de flesta se snö och känna kylan bita i kinderna. Strax efter jul börjar många istället längta efter värmen och golfen. Intresset för att åka på golfresa under vinterns mörka månader har ökat enormt och vi har här listat några av våra favoriter på Kanarieöarna och i Förenade Arabemiraten. Två platser i världen där man nästan alltid kan hitta en golfbana där solen skiner. Boka er resa nu och få en riktigt varm vinter.

Meloneras, Gran Canaria

Pris fr. 14.495:-

Glöm ”Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då. Meloneras GC är förmodligen den dyraste golfbana som byggts på Gran Canaria och då beror det varken på att klubbhuset är enormt, för det är ganska litet och oansenligt, eller på att man behövt spränga bort stora berg, utan det är marken – läget.

I våra veckoresor till Meloneras ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 5 heldagsgreenfee på Meloneras, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

 

Läs mer om Meloneras

 

Maspalomas, Gran Canaria

Pris fr. 12.995:-

Maspalomas har en skön och avslappnad atmosfär och är mer känt för de böljande sanddynorna än ett pulserande nattliv. Vårt boende Kumara Hotel ligger perfekt mellan den milslånga stranden och Maspalomas Golf som är enväl uppvuxen golfbana med över 50 år på nacken. En golfbana som ligger ett stenkast från ett naturreservat med sanddyner går givetvis mycket riktigt i skotsk stil utan att för den skull vara en linksbana.

I våra veckoresor till Maspalomas ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 5 heldagsgreenfee på Maspalomas, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

 

Läs mer om Maspalomas

 

Caleta de Fuste, Fuerteventura

Vecka fr. 10.495:-  Long Stay fr. 20.995:-

På Fuerteventura skiner solen över stränderna och den fina golfbanan. Boendet ligger vid havet på promenadavstånd till den mysiga byn Caleta de Fuste. Caleta de Fuste är en multidestination vilket betyder att du kan välja mellan olika reslängder och restyper.

I våra veckoresor till Caleta de Fuste ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 4 heldagsgreenfee, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd och pro.

I våra Long Stay-resor till Caleta de Fuste ingår:
28 nätter i lägenhet, självhushåll, 12 greenfee, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd

 

Läs mer om Caleta de Fuste

 

Yas Island, Abu Dhabi

Pris fr. 14.495:-

Bara en halvtimme utanför Abu Dhabis stadskärna ligger den konstgjort uppbyggda ön Yas Island. Här bor våra gäster med utsikt över golfbanan Yas Links och bara minuter bort från öns breda nöjesutbud. Yas Island lockar mängder av turister varje år, här finns alla olika typer av upplevelser och attraktioner du kan tänka dig. Inte minst den underbara golfbanan Yas Links, som utsetts till en av världens 25 bästa golfbanor.

I våra veckoresor till Yas Island ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 4 greenfee på Yas Links, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd.

 

Läs mer om Yas Island

 

Al Hamra, Ras al-Khaimah

Pris fr. 17.495:-

En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!

I våra veckoresor till Al Hamra ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 4 greenfee på Al Hamra, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd.

 

Läs mer om Al Hamra

 

Buenavista, Teneriffa

Pris fr. 13.995:-

Buenavista är Golf Plaisirs smultronställe på Teneriffa. Det är en unik golfbana långt bort från massturism, stress och jäkt på en plats där ön är som vackrast. Severiano Ballesteros har skapat en underbar golfbana i en oerhört dramatisk natur. Melia Hacienda del Conde Hotel är ett mycket bra lyxhotell som ligger vid det tredje hålet, har en makalös utsikt över både golfbanan och havet.

I våra veckoresor till Buenavista ingår:
7 nätter i dubbelrum, 7 frukostar och 6 middagar, 5 heldagsgreenfee på Buenavista, flyg, flygskatt, transport av golfbag, flygplatstransfer, service av vår golfvärd.

 

Läs mer om Buenavista

 

Se hela vårt breda utbud av vinterresor på golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00.