Familjen Hedblom till Fairplay!

Följ med familjen Hedblom till exklusiva Fairplay!

8 – 15 oktober, 2022

Med sin gedigna kunskap och härliga stil är familjen Hedblom en av Sveriges absolut mest populära golffamiljer. Nu kan även du åka på en golfresa tillsammans med Madde, Peter och Kasper. Denna trio kommer under en vecka drilla sina elever både på rangen och på golfbanan. Madde och Kasper kommer att husera på träningsområdet och Peter kommer att ha huvudansvaret för träningen ute på golfbanan.

Under resan kommer tränarna precis som vanligt, bjuda på sig själva och skapa en familjär atmosfär. Det blir en mängd gemensamma middagar där många historier och skratt utlovas. Vi inför även några nya begrepp som ”dagens familjemedlem” och den som vinner avslutningstävlingen blir ”adopterad” av familjen Hedblom och får en golfdag på Gävle Golfklubb nästa säsong.

Läs mer om familjen Hedblom

Fairplay Resort

Härlig golf med underbara vyer!

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Resort Golf & Spa, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark. Fairplay GC är skapad av ett samarbete mellan flera proffs och har bland annat ritats av arkitekten Baron Paul Rolin, en före detta partner till Robert Trent Jones. Sedan dess har banan renoverats och piffats upp för motsvarande 20 miljoner kronor och har exempelvis fått helt nya greener.

Fakta

GolfvärdNej
Avstånd flygplatsMalaga, 170 km
Närmaste stadCadiz, 60 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 19.995:-

7 nätter i dubbelrum
7 frukostar och 5 middagar
5 st heldagsgreenfee
flyg
flygskatt
transport av golfbag
flygplatstransfer
golfträning inkl. rangebollar

Turistskatt
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Väder just nu

weather-icon16.9℃

Fairplay Golf Club

Fairplay GC är skapad av ett samarbete mellan flera proffs och har bland annat ritats av arkitekten Baron Paul Rolin, en före detta partner till Robert Trent Jones. Sedan dess har banan renoverats och piffats upp för motsvarande 20 miljoner kronor och har exempelvis fått helt nya greener. Målsättningen har hela tiden varit en riktigt bra resortbana som man verkligen njuter av att spela snarare än en alltför svår mästerskapsbana. Resultatet är en mycket underhållande par 73-bana med fem stycken par 5:or där det enastående läget bitvis bjuder på storslagna vyer. Trots att banan, och för den delen hotellet, ligger på en massiv platå är banan relativt flack och lätt att gå. Naturen är lummig och korkekarna många.
Signaturhålet bör vara hål 13, en par 5:a, med ett strategiskt vattenhinder framför greenen. Men på de flesta näthinnor fastnar hål 10, en par 3:a som endast mäter 130 meter från gul tee, högt belägen med dagens utsikt över La Jandadalen.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 73, 6072 56164671
Drivingrange Ja, utslag från gräs
Bandesign Baron Raul Rolin

Fairplay Golf & Spa Resort

Hotellet har genomgått en varsam renovering samtidigt som man gjort detsamma med golfbanan. Man kommer in i en stor luftig reception som känns varm och inbjudande med panoramafönster ut över La Jandadalen som har något så udda som enorma risfält. Under receptionen ligger en stor spaavdelning med inomhuspool som delar dessa vyer. Standardrummen är på 36 m² alla med en kombination av modern design och färgstark atmosfär bäst beskriven som ”diskret lyx”! Rummen är exempelvis utrustade med king size-sängar, terrass, internationella tv-kanaler, trådlöst internet och badrum med separat bad och dusch. Hotellet har tre olika restauranger varav huvudrestaurangen serverar á la carte-rätter i skön atmosfär.
Vi äter i buffetrestaurangen där även frukosten serveras samt det givna Hoyo 19. En mysig och perfekt placerad restaurang med en härlig terrass ut mot greenerna på både hål 9 och 18. Här avslutar man gärna dagens runda med en god måltid ackompanjerad av en svalkande dryck från den omfattande dryckesmenyn.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
LägeMed utsikt över Fairplay Golf.
Rum134 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar.
FaciliteterRestauranger, bar, pool, gym, tennis, parkering, frisör.
WifiTrådlös anslutning till internet utan extra kostnad.

Förfrågan

Kontaktinformation

loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.