En gång Mallorca – alltid Mallorca!

Mallorca är en av de största golfmetropolerna i Medelhavet med ett 20-tal golfbanor på en relativt liten yta. Alla banor till trots, så finns det endast ett fåtal utpräglade golfresorter där man bor direkt vid banan. Golf Plaisir har två pärlor på Mallorca där boendet är utmärkt och i anslutning till golfbanan: Son Antem och Pula Golf.

Son Antem, endast 20 minuter utanför Palma, är kanske den allra främsta resorten med ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell av bästa klass och hela 36 hål härlig golf. Läs mer om Son Antem.

Pula Golf ligger i den vackra nordöstra delen av Mallorca och har gått från klarhet till klarhet sedan anläggningen grundades 1995. Klubbens restaurang ligger i den gamla herrgårdsbyggnaden med anor från 1581 som verkligen bidrar till den unika atmosfären. Läs mer om Pula Golf.

Men Mallorca är så mycket mer än bara golf, framför allt huvudstaden Palma de Mallorca erbjuder allt man kan önska, här finns en stor variation av restauranger, shopping, kultur och även partyliv för den som vill. Det är inte för inte som svenskar har vallfärdat hit i många årtionden.

Varför Mallorca?

  • Golfbanetätaste ön i Medelhavet.
  • Palma stad – party, kulinariska upplevelser och kultur i världsklass.
  • Världsarvet Serra de Tramuntana – magisk vandring och oförglömliga vyer.