Costa del Sol

- a (w)hole in one destination

Välj att åka till Costa del Sol på din nästa golfresa. Den spanska solkusten erbjuder, förutom ett makalöst härligt klimat, även golfbanor i absolut världsklass.


Vi ses på Costa del Sol!

SPANIEN, COSTA DEL SOL

Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna Golf med boende på Atalaya Park är en av vårens nyheter. Atalaya Park är ett välkänt golfhotell som ligger direkt vid kusten men har en uppsjö av olika golfbanor på bara några minuters avstånd. Det finns till och med två banor som heter Atalaya Old och New men vi har valt att kombinera boendet med 45-hålsanläggningen Villa Padierna GC som vi tycker är snäppet vassare.

Läs om våra resor till Villa Padierna

 

SPANIEN, COSTA DEL SOL

Long Stay på Valle Romano

Längs Costa del Sol i södra Spanien ligger golfbanorna verkligen på rad och för många är denna vackra kuststräcka det självklara valet när man ska på golfsemester. Det milda och stabila klimatet är givetvis en avgörande faktor, så fort vi nordbor kan få lite sol på nästippen är vi nöjda. När du åker på en Long Stay-resa till Valle Romano kan du även njuta av andra banor. Några dagars spel på La Canada och Azata Golf ingår i Long Stay-resans pris. Här finns verkligen något för alla semestergolfare.

Läs om våra Long Stay-resor till Valle Romano

 

SPANIEN, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort

I hjärtat av Costa del Sol, beläget mellan Fuengirola och Marbella ligger det omåttligt populära La Cala Golf Resort. En fulländad golfresort med hela tre 18-hålsbanor och ett utmärkt golfhotell beläget invid klubbhuset. La Cala Golf Resort är det självklara valet för dig som önskar den optimala golfresan med boende vid golfbanan och hela tre golfbanor till ditt förfogande!

Läs om våra resor till La Cala

 

PAKETERA SJÄLV

Skapa din egen golfresa till Costa del Sol

Välj mellan 100-tals hotell och ett 40-tal av Costa del Sols alla golfbanor. Med bara några enkla knapptryck så kan du boka din drömresa med flyg, boende och greenfee online och få din bekräftelse direkt.

Skapa din egen golfresa här