Förenade Arabemiraten

Information till dig som ska resa till Abu Dhabi

För inresa till Abu Dhabi behöver du ta del av specifika regler som enbart gäller för Abu Dhabi.

Ska du resa till andra delar av Förenade Arabemiraten?

Klicka här för inreseregler till Förenade Arabemiraten

Uppdaterad: 3 februari, 2022

Krav för inresa till Förenade Arabemiraten (Dubai)

Dubai kräver att alla personer från och med 12 år kan uppvisa nedan bevis/intyg redan på avreseflygplatsen:

  • Negativt PCR-test inklusive reseintyg på engelska som är max 72 timmar gammalt vid avresa till Dubai. Observera att du måste skriva ut ditt testresultat och ta med i pappersform. Vi rekommenderar att du bokar PCR-test hos någon av våra samarbetspartners, Vårdkuriren om du reser från Stockholm och Expresscare om du reser från Göteborg, Malmö eller Köpenhamn.

Det är inte möjligt att resa in i Förenade Arabemiraten (Dubai) på vaccinationsbevis eller bevis om immunitet. Du behöver oavsett det ett negativt PCR-test utskrivet i pappersform som är max 72 timmar gammalt vid avresa till Dubai.

Unika krav för inresa till Abu Dhabi

  • PCR-test taget i Sverige med negativt resultat, max 48h innan ankomst till gränsen till Abu Dhabi.
  • Giltigt Covid-pass
  • I samband med att ni korsar gränsen mellan Dubai och Abu Dhabi kommer myndigheterna att genomföra ett så kallat EDE-test(temperatur scan).
  • Eventuellt extra PCR-test lokalt i Abu Dhabi beroende på vilka aktiviteter ni planerar att genomföra utan golfen.
  • Dag 6 ska ett PCR-test genomföras lokalt i Abu Dhabi.

Covidbevis

Dubai kräver att alla personer från och med 12 år kan uppvisa nedan bevis/intyg redan på avreseflygplatsen:

  • Negativt PCR-test inklusive reseintyg på engelska som är max 72 timmar gammalt vid ankomst till Dubai. Vi rekommenderar att du bokar PCR-test hos vår samarbetspartner Vårdkuriren. Läs mer om hur du bokar ditt test under fliken Covid-19-test hos Vårdkuriren.

Det är inte möjligt att resa in i Förenade Arabemiraten (Dubai) på vaccinationsbevis eller bevis om immunitet. Du behöver oavsett det ett negativt PCR-test som är max 72 timmar gammalt vid ankomst.

Inreseformulär till Förenade Arabemiraten (Dubai)

Inför inresa till Förenade Arabemiraten (Dubai) kan du fylla i ett inreseformulär och fylla i dina uppgifter i en app innan avresa.

Om du ska resa till Dubai kan du fylla i ett inreseformulär, via appen COVID19 – DXB Smart App. ​Det är dock inte obligatoriskt att fylla i formuläret.

Dubai Smart App – Google

Dubai Smart App – Apple

Abu Dhabi

Kontaktinformation

loading Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig snarast och bekräftar din resebokning Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.